За PE'T-SHIRT

Поръчайте дреха с любимата си порода при нас.
Каталогът ни се обновява непрекъснато, затова смело ни изпращайте своите предложения. Ние ще изготвим индивидуален проект.
Защото ♡ домашните си любимци!

Всеки собственик на опашат домашен любимец ще ни разбере - обичаме своето куче, за нас то е истински приятел, а да носим дреха с неговата порода и послание, което ни е на сърце, е абсолютна радост. 

Най-важният член на нашия екип е Принцеса Карина Първа - четиригодишно Кане Корсо. Тя е и причината да се захванем с проекта PE'T-SHIRT. В началото просто искахме да имаме тениски с нейната порода, а никъде не намерихме такива. Така и се запитахме "Ами защо да не си ги направим сами?". Речено-сторено. Започнахме със страница във Facebook, като стъпка по стъпка разширяваме каталога си с дизайн на тениски, суитчъри, якета и спортни долнища, щамповани с най-популярните породи.

Разбира се, все още не сме създали модели с всички кученца, които хората отглеждат с много любов. Затова и даваме възможност на Вас - нашите клиенти, да ни обърнете внимание коя порода липсва в нашия каталог, а ние ще направим щампа специално за Вас.

Наша цел е да удовлетворим желанията на нашите клиенти и можем да поставим харесания от Вас модел на дрехи, различни по цветове, подходящи за мъже, жени и деца, дори и за най-малките членове на Вашето семейство.

#petshirtbg in instagram

11 0 Вики, суитчър PE’T-SHIRT и много сладката ѝ овчарка 🐾💚☀️ . . . . . . . . #dogsofinstagram #dog #doglovers #doglife... 9 0 #alabai #alabaidogs www.pet-shirt.org 17 0 #rotwailer #rotwailler #rottwailer #ротвайлер #petshirtbg 13 0 На есен с песен и нова еко чанта, подходяща за разходка, за пазар, за свободното и заетото време 🐶🐾💚 >>>... 14 0 #alabai #cas #алабай #petshirtbg www.pet-shirt.org 11 1 #alabai #cas #алабай #petshirtbg www.pet-shirt.org 16 0 ⚪️🔴 Честита Баба Марта 🔴⚪️ Закичихте ли кучо с мартеница? #martenitsa #babamarta #march #1stmarch #symbol... 14 0 Ха, честита да е годината на земното жълто куче 🐶 Тематичният ни модел е празничен, цветен и подходящ за любителите... 30 2 😲 Като ги видиш, няма как да не си кажеш "УАУ", нали? Лимитираната серия медальони BEST FRIENDS са специален подарък... 28 1 Едни от любимите ни клиенти 👶🏻🐶🐴🐾💜 #happy #happyclient #pet #petlovers #dog #horse #baby #ilovemydog #ilovemyhorse... 21 1 Куче, дете и кон - какво повече трябва на една СУПЕР майка 🐾🖐🏻🐎 #supermom #mom #momlife #paw #hand #horseshoe #pet... 27 1 Коледа е емоция, която и нашите опашатковци заслужават да изживеят 🎄🐾🐶🎅🏻 #christmas #christmasdog #christmastime... 10 0 Весела Коледа, приятели 🎄🐾🐶☃️🎅🏻🤩🎉🐼 Бъдете здрави, за да може да извеждате Вашите любимци на дълги разходки в парка,... 26 2 Не се бяхме замисляли, че торбичките, които ползваме за почистване след кучето ни, всъщност са сред замърсяващите... 16 3 •НОВ• модел суитчър за обичащите Чихуахуа #chihuahua #chihuahuasofinstagram #chihuahuaworld #chihuahualover... 35 2 Време е за подаръци под 🎄 Най-оригиналният подарък за всеки обичащ кучета е дреха с щампа на любимата му порода.... 14 1 По-истинско приятелство от това между човек и куче едва ли може да съществува. Затова и правим възможно всеки обичащ... 15 1 Докато си в колата, няма как да се види сладурската ти тениска от Pe’T-Shirt и околните да знаят от каква порода е... 33 0 🎁 При всяка поръчка до Коледа, направена в нашия е-магазин http://pet-shirt.org или чрез лично съобщение на... 22 1 Тоооолкова обичаме кучешки бебета и доволни клиенти, че нямаше как да не споделим супер сладката им снимка 🐶🐾❤️😇...
Сравнение на продукти